Jdi na obsah Jdi na menu
 

Blíží se pasování, zkrácená výuka, kufříky, odhlašování obědů

20. 6. 2021

 

Vážení rodiče,

ve čtvrtek 24. 6. máme Pasování na čtenáře. Děti před časem přinesly pozvánku. Naše třída bude pasována v průběhu první vyučovací hodiny. Pokud se chcete účastnit a své dítě přijdete podpořit, shromážděte se na 7.45 k družinovému vchodu. Prosím, nezvoňte dříve, vyzvednu Vás.
Po pasování se s dětmi přesuneme do Městské knihovny, kde je pro nás připravena beseda. Pokud si uděláte čas, můžete jít s námi a v knihovně si u účtu Vašeho dítěte vyplníte s paní knihovnicí uživatelské jméno a heslo - budete tak mít dobrý přehled o všem, co si dítě v příštím školním roce vypůjčí. (Každý měsíc budeme do knihovny pravidelně chodit společně se třídou v rámci výuky ČJ.) Pokud budete chtít, můžete chodit s dítětem do knihovny samozřejmě již od června, nemusíte čekat na září, kdy si půjdeme porvé knihy společně půjčit.


Od čtvrtku 24. 6. také přestává ve škole běžná výuka. Děti z 1. stupně mají zkrácenou výuku na 4 vyučovací hodiny - budou probíhat třídnické práce. (Info jste již dostali v Bakalářích, ale čtyři rodiny mi zapomněly potvrdit přečtení, prosím, ať tak učiní co nejdříve.) Děti budou dostávat učebnice pro 2. třídu. O prázdninách je prosím pomozte dětem obalit a zkontrolujte, jestli dítě přineslo učebnici se svým podpisem a jestli si ji nevyměnili se spolužáky. Také domů přinesou postupně výkresy a výtvarné kufříky - ty prosím dejte přes prázdniny do pořádku - je potřeby vymýt barvičky, ostrouhat pastelky apod. V záři si kufřík děti donesou zpět.

Obědy do konce školního roku omlouváme nejpozději do úterý 29. června 2021 do 14.00 hodin.

30. června budou děti dostávat své první vysvědčení. V tento den máme společnou jen první hodinu, na které vysvědčení dětem předám a rozloučíme se před prázdninami. Obědy se vydávají již od 9.00. Pokud si dítě chcete vzít hned a nečekat na tak brzký oběd, odhlašte ho dítěti včas. Družina bude fungovat v běžném provozu, hned po předání vysvědčení.
Ještě Vám poslední týden pošlu návratku, kde mi vyplníte, kam má dítě po předání vysvědčení jít.

Pokud máte dotazy - pište, volejte.

Děkuji​ za spolupráci

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář