Jdi na obsah Jdi na menu
 

Hezké prázdniny, lyžaři

6. 2. 2022

 

Přeji všem dětem hezké, klidné a odpočinkové prázdniny.
Do Fotoalba jsem přidala fotky pořízené před prázdninami - v matematice jsme si ukazovali nový typ sudoku - součtovku (zájemci dostali list se soutěžním sudoku, které bylo na podzim v celorepublikovém kole pro 1. stupeň).
Dočetli jsme knihu Kuba neumí prohrávat, a tak jsme si zkusili společně vyplnit „Vizitku přečtené knihy“.
Ve výtvarce a pracovce jsme si vyráběli loutky s pohyblivými končetinami, klauny a v pátek jsme skládali z papíru - opět čepičku, což bylo opakování z první třídy, nově jsme z čepičky vytvořili lodičku. Děti si mají doma skládání trénovat, bude to na známky.
Do třídy máme pořízené nové hry na procvičování paměti, postřehu. Děkuji tím paní Janové, která byla ve správném čase na správném místě a vzpomněla si na nás:-))
Ve čtení jsme začali číst další knihu: Filipova nová dobrodružství. Dovolila jsem dětem, že si mohou ve třídě sednout při čtení, kde chtějí. Jaké místo si vybraly, vidíte na posledních fotkách:-)

Po prázdninách již začneme v M pracovat do nových Testíků (+ a - do 100). Minulý týden jsme psali 2 × na známky do Testíků (+ a - do 20), známky brzy dopíši do Bakalářů.

První týden v únoru měli být známi vítězové sad hlavolamů, bohužel, nikdo z naší třídy mezi nimi není. Děkuji všem, kteří se do soutěže zapojili. Snad uspějeme příště v nějaké jiné soutěži.

A poslední zpráva pro lyžaře: zatím mám jen jednu okopírovanou průkazku zdravotní pojišťovny. Prosím, ať mi je po jarních prázdninách děti, které se kurzu účastní, donesou. Hromadně je předám paní učitelce, která s dětmi bude na lyžařský výcvik jezdit.
Během lyžařského výcviku nebudu dávat žádné domácí úkoly.


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář