Jdi na obsah Jdi na menu
 

Pondělí - středa

25. 6. 2021


 

Vážení rodiče,

ve Fotoalbu jsou fotky ze čtvrtečního Pasování na čtenáře.
Musím děti moc pochválit, všechny četly velice hezky, plynule. Byla bych velice ráda, kdybyste i o prázdninách děti motivovali ke čtení. Ať již návštěvou knihovny (když už mají ty průkazky), popř. koupí nějakého dětského časopisu, kde si procvičí nejen čtení, ale mohou luštit i různé úkoly.

V pondělí si v šatně vyklidíme skříňky, papuče si děti vezmou domů. Kladky od skříněk a klíče od pana školníka schovám u sebe, dětem zůstává jeden klíček, který mají u čipu.
V úterý a ve středu budou ve třídě v botech, do šaten si již nebudou nic dávat!

V pondělí a v úterý končíme v 11:20 a jdeme na oběd.
Ve středu je výdej obědů od 9:00 (do cca 12:30) Pokud nechcete, aby Vaše dítě šlo ve středu na oběd, nezapomeňte ho co nejdříve odhlásit.
V pondělí dostanou děti návratku, kde mi prosím napište, kam půjde Vaše dítě po skončení 1. vyučovací hodiny, ve které si rozdáme vysvědčení.

Dnes jsem dětem dala fotografie, které si vybraly. V pondělí budeme „účtovat“. Většina dětí mi má přinést částku, kterou mají uvedenou na papíru u fotek. Některým dětem budu penízky vracet.

Prosím o obalení učebnic, které si děti donesly domů. Zatím se jedná o český jazyk a hudebku. Čítanku, Oskarovu prvouku a matematiku dostanou až v září. Děkuji za spolupráci.

A ještě jedna připomínka - kdo chce fotky za celou 1. třídu (v plné velikosti), může mi během pondělí a úterý poslat flešku - min. 4 GB. Ve středu již budu mít počítač odpojený. Některé fotky z webu jsem již odstranila, protože jsem měla naplněnou kapacitu :-))
Až budete mít fotky i za druhou třídu, můžete dětem udělat na památku fotoknihu.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Složky

(Třídní učitelka, 28. 6. 2021 12:54)

Nezapomeňte na pevné složky na vysvědčení.