Jdi na obsah Jdi na menu
 

Pro zájemce ...

6. 9. 2021

 

„Cesta bezpečí“ soutěž Moravskoslezských hasičů nejen pro děti

Dobrý den,

vzhledem k vydaným opatřením proti šíření onemocnění covid-19 nebylo možno realizovat preventivně výchovnou činnost a setkávání se s dětmi a veřejností. Hasiči na nikoho nezapomněli a připravili soutěž k ověření znalostí, které mohou vám nebo vaším blízkých zachránit život.

Soutěž s názvem „Cesta bezpečí“ probíhá na sociálních sítích a webových stránkách Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje.

V soutěži se budete zabývat některými tématy, která jsme probírali při návštěvách ve školách i při ostatních našich setkáních. Ke každému tématu jsme přichystali malý test se soutěžní otázkou.

Soutěž začala v „Den požární bezpečnosti“ 13. srpna, ale aktivně se do ní lze zapojit až do 10. září, kdy lze ještě odpovědět zpětně na předchozí otázky. Další týden možnost zpětných odpovědí už nebude zpřístupněna. Každý pátek po dobu deseti týdnů je zveřejněno jedno téma. Soutěž končí 22. října a tři nejúspěšnější řešitelé obdrží výhru v podobě tabletu.

Podmínky a odkazy na soutěžní otázky jsou uvedeny na www.hzsmsk.cz a také na facebookovém profilu HZS Moravskoslezského kraje.

Prosíme o předání informace dětem, aby se mohli do soutěže zapojit, třeba se i něco přiučit a možná i vyhrát!

Se srdečným pozdravem

 

nprap. Dagmar Benešová

Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje

územní odbor Nový Jičín

Zborovská 5, 741 11  Nový Jičín

pracoviště prevence, ochrany obyvatelstva a krizového řízení

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář