Jdi na obsah Jdi na menu
 

Testování, ČJ, ...

7. 11. 2021

 

Vážení rodiče,
dostali jste informace od paní ředitelky (je to i na webu školy) o testování dětí. V pondělí 8. 11. přijdou všichni do třídy v roušce (respirátoru) a nechají si ji na obličeji. Až po testování s negativním výsledkem budeme roušky sundávat. Již od minulého týdne jsme ve třídě zvýšili dohled nad hygienou před jídlem, po použití kapesníku, ... v pátek děti seděly po jednom v lavici, mimo svou lavici měly nasazenou roušku. Snad bude v pondělí vše v pořádku a my se budeme těšit na každodenní docházku do školy :-)
Prosím, pokud se u Vás doma vyskytne nějaké onemocnění, horečky (i jednodenní!), zánět spojivek,... udělejte si doma orientačně test. Děkuji.

Nedávno proběhlo testování Mensy. Pokud jsou na tom Vaše děti tak, že by mohly navštěvovat kroužek Nadaných dětí, ozvěte se paní učitelce Křištofové či Lazarové, a každé pondělí si mohou děti rozvíjet svůj intelekt. Kontakty jsou na webu školy.

Jen pro upřesnění:
Jsem čtenář 1 - nosíme ve dnech, kdy máme čtení/psaní.
Když máme čtení celou hodinu, používáme čítanku, kterou máme ve škole. Kdyby se stalo, že budeme mít distanční výuku, dostanou ji děti domů.

Ve Fotoalbu jsou fotky z prvního listopadového týdne.


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář