Jdi na obsah Jdi na menu
 

Třídní schůzky, obědy, Bakaláři, báseň,...

9. 9. 2022

 

Vážení rodiče,

připomínám, že v úterý 13. 9. 2022 v 15:00 hod. máme třídní schůzky v 1. A (informaci jste dostali již 1. září), prosím o podpis v žákovské knížce na poslední stránce, kde Vám budu vždy zapisovat termíny třídních schůzek. Děkuji. 

Obědy - prosím, vyberte s dítětem (v případě nabídky dvou jídel) takový oběd, který mu chutná. Pokud dítě onemocní, nezapomeňte na odhlašování obědů, ráno můžete odhlásit oběd do půl osmé. 
Kód uživatele (= číslo čipu) a heslo je stejné. Heslo si můžete změnit. Zájemcům vše ukážu na třídních schůzkách.

Při zadávání povolení k inkasu postupujte prosím podle Informátoru, který jste dostali (popř. je Informátor zveřejněn i na stránkách školy - školní jídelna), ne podle složenky, kterou jste dostali na začátku září. Aby paní vedoucí mohla částku strhnout, potřebuje zároveň i číslo Vašeho účtu. Lísteček s touto informací dejte osobně v kanceláři ŠJ nebo ho děti dají ráno na můj stůl a já ho paní vedoucí odevzdám. Nezapomeňte uvést i jméno dítěte. 

Bakaláři - 1. září jste dostali žákovské i rodičovské přístupy na Bakaláře. Prosila jsem Vás o aktivaci hlavně rodičovského účtu. Zatím se přihlásilo 12 rodičů z 25. Poslala jsem Vám tam kontrolní zprávu, podle níž poznám, kdo ji četl. Na webových stránkách školy najdete na levé straně v záložkách postup, jak aktivovat Bakaláře. 

Učíme se básničku - ranní pozdrav:

Dobré ráno, dobrý den,
tak už tady zase jsem.
Chci se učit pěkně psát,
dobře číst a počítat.
Práce se mi bude dařit,
protože se budu snažit. 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář